Skateles

Inline skateles

Met een team van docenten geeft This is Soul Academy door heel Amsterdam en omgeving skatelessen. Dit doen we zowel aan kinderen als aan volwassenen. De lessen kunnen binnen in een gymzaal/indoor park of buiten op straat/skatepark. Al onze docenten hebben een cursus gevolgd om zelfstandig te mogen lesgeven volgens de methode van Ivo Vegter. 

Verjaardagsfeestjes

Lijkt het jou leuk om te leren inline skaten? Of kan je het al een beetje en ben je aan tricks toe? Met een skatefeestje leer je in korte tijd de basis + wat coole tricks! We hebben slimme methodes ontwikkeld zodat jij makkelijk kan leren remmen, vallen, achteruit rijden en misschien zelfs jumps maken!
We beginnen een les rustig aan met wat basis oefeningen zodat je meer zelfvertrouwen krijgt, daarna gaan we op ieders niveau door met de tricks. In het laatste gedeelte mogen jullie lekker onder begeleiding vrij skaten.

Lessen voor kinderen

Op steeds meer locaties in Nederland kan je nu ook echt op skateles gaan! Ideaal voor kinderen vanaf 7 jaar. Bij de skatelessen leren we je alle basisbewegingen aan en leer je langzaam ook wat stunts. Speciale stunt skates (aggressive inline skates) zijn in het begin nog niet nodig maar als je in een wat meer gevorderde groep komt dan raden we dat wel aan. In de winter en in de vakanties stoppen de lessen. 

Roadtrips

Elke maand gaan we met een bus vol skaters op Roadtrip. Onze winkel in Amsterdam Noord en het Olympiaplein Skatepark zijn de ophaal punten. Vanuit daar vertrekken we naar een indoor skatepark ergens in Nederland. De bestemming wisselt elke maand. Wij regelen dus het vervoer, maar ook het eten, de entree en we geven de hele dag tips aan alle deelnemers. De leeftijd zit doorgaans tussen de 7 en de 15 jaar.

Lessen voor volwassenen

Onze volwassenen cursus is gericht op het veilig leren skaten in het verkeer. Remmen, scherpe bochtjes, tramrails en stoeprandjes komen aan bod. Door eerst te leren vallen krijg je daarna het zelfvertrouwen om je skills te kunnen verbeteren. We beginnen heel rustig en bouwen in hele kleine stapjes het niveau omhoog. De locatie is de Thisissoul winkel in de Overtoom 327. Goede inline skates en bescherming kunnen bij ons geleend worden. De les is altijd op een zaterdag van 10:30 tot 12:00.

Skatekamp

Dit jaar gaan we er weer voor zorgen dat de Nederlandse Inline skate kids een geweldige zomer hebben. 3 dagen achter elkaar alleen maar inine skaten samen met al je (nieuwe) vriendjes. We slapen op een Camping in Deventer en zullen gebruik maken van Burnside Skatepark waar we elke dag naartoe skaten. De begeleiders zijn skateleraren Ivo Vegter en Davy Wouda. Dit jaar hebben we een kamp voor 8-12 jaar en een kamp voor 11 tot 18 jaar.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Werk jij bij een BSO of zit jij of je kind op een BSO en wil je een originele activiteit organiseren op de BSO? Dan is een inline skate clinic wat je zoekt! Skaten op de BSO is een stoere, gave activiteit die voor zowel jonge als oudere kinderen ontzettend leuk is! Skaten is erg geschikt voor kinderen op de BSO omdat dit een manier is om zelfvertrouwen te ontwikkelen en je angsten te overwinnen, daarnaast leer je allemaal coole nieuwe trucjes! Klik hier voor meer informatie, inclusief onze speciale Thisissoul BSO deal.